مشاوره حقوقی رایگان - سوال استخدامی ناجا

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید بزرگوار
بنده تمامی مراحل گزینش درجه داری ناجا رو انجام دادم و دیروز ارزیابی اخر یعنی مصاحبه اخر رو با رییس گزینش داشتم که بعد اون پروندم اسکن میشه میفرستن تهران و اگر امتیاز بندی قابل قبول باشه جذب میشم و اما سوالم
بنده پدرم معلول جسمی حرکتی هستن اما پدرم شاغل هستن و راننده اسنپ هست و از پس خودش برمیاد و همچنین 4 سال پیش پدر و مادرمم به دلیل مسائل اقتصادی طلاق گرفتن. و یک خواهر 16 ساله نیز در خانه دارم میخاستم بدونم امکان داره بخاطر این مسائل منو رد کنن و قبول نشم؟؟

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

موضوعات این چنینی معمولا اثری در استخدام شما نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.