مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی ناجا

باسلام بنده میخواهم میخواهم برای درجه داری ناجااستخدام شوم ولی مادرم طی یک اهتلاف خانوادی باپدرم ازایشان شکایت کرده و ذکر کرده اند که ایشان اعتیاد دارند ولی خانواده ام هیچ گونه سابقه و سوپیشینه ای ندارند و فقط این مورد اعتیاد و ضرب و جرح پدرم نسبت به مادرم در پرونده استخدامی من نوشته شده آیا مشکلی در استخدامی من ندارد. ممنون راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است قانونا نباید منجر به مردودی شما گردد لیکن چنان‌چه مطلع شوند بی تاثیر نخواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام احتمالاً در مراحل گزینش شما اهمیت خواهد داشت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

احتمال تاثیر می باشد بسته به گزینش دارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

احتمالا موثر است ولی بازهم بسته به نظر گزینش ارگان مربوطه دارد

ابوذر  محمدي نژاد

جناب آقای ابوذر محمدي نژاد :

باسلام
مسلم شرایط خانوادگی بخصوص پدر ومادر شما در گزینش ضعف محسوب می شود وبی تاثیر نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ،،،
انشالله موفق باشید منتهای مراتب برای استخدام مورد گزینشی وجود دارد ولی بعضاً مورد هست پدر اعتیاد داشته و پسر جذب و مشغول شده است.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
شرايط وشخصيت جناب عالي ملاك استخدام است