مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

سلام.
مادر بزرگم از شوهر مرحومش
مقداری زمین کشاورزی به ارث برده است. بعد از چند سال مادر بزرگم این زمین را بصورت قولنامه ای به من فروخته اند. که تنها من یک شاهد دارم و در ضمن من در دفتر مشاور املاک هیچ ثمنی را به ایشان ندادم. بعد از مدتی من این قولنامه را به دفاتر اسناد رسمی بردم و بعد از طی مراحل و استعلام از ادارات زیربط این معامله را بصورت قطعی و سند رسمی درآوردم. و در دفترخانه نیز یک شاهد دارم.
آیا وراث مادر بزرگم میتواند از این زمین ارث ببرنند. ممنون میشم که راهنمایی کنین؟