مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملک از طرف خریدار

باسلام ملکمون رو مورد معامله قرار دادیم بعد قولنامه نوشته شده و مبلغ40میلیون هم دریافت کردیم بعد خریدار، منصرف شد ، مبلغ 100 میلیون به عنوان خسارت فسخ قرارداد نوشته شده حالا ما میتوانیم این مبلغ و به عنوان خسارت برداریم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مفاد قرارداد بررسی شود تحت شرایطی بله کیتواند مطالبه کنید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام بله اگر فسخ کنید مبلغ صدمیلیون به شما تعلق می گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان مطالبه خسارت وجه التزام قراردادی ، وجود خواهد داشت و شما باید دادخواست مطالبه خسارت فسخ بیع را اقامه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ترجیحا بابد مفاد قرارداد بررسی شود تا بتوان اظهارنظر دقیقی کرد. لطفا تماس بگیرید . واز پنل کاربری تصویر ان را ارسال کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت فسخ خسارت قراردادی قابل مطالبه خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله قابل مطالبه می باشد

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
به نظر ایرادی وجود ندارد و میتوانید مطالبه کنید .

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ظاهراً بله پاسخ دقیق به مسئله جنابعالی مستلزم بررسی مدارک و اسناد مربوطه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما باید دادخواست مطالبه خسارت فسخ بیع را اقامه نمایید.

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام اگر در معامله صراحتا بعنوان خسارت قید شده باشد، می توانید بعد از اقاله (انصراف توافقی قرارداد) یا فسخ قرارداد از خریدار با طرح دعوا در دادگاه مطالبه نمایید