مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

با سلام
ما یک ملکی را قولنامه کردیم که نصف وجه معامله رو پول نقد پرداخت کردیم و نصف مابقی ، به علت رکورد بازار در چند ماه اخیر، ملک خودمون فروش نرفت . به همین علت نتونستیم وجه رو کامل پرداخت کنیم.الان اگر بخواهیم معامله رو باطل کنیم باید غیر از دیرکرد وجهی بابت حق فسخ بدهیم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند بستگی به توافقات حاصله و مفاد قرارداد
اصولا امکان فسخ نیست‌ عقد لازم است
مگر تحت شرایطی خاص

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به این دارد که در قرارداد شما چه نوشته شده باشد مشخص است که این یک امر بدیهی می‌باشد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بستگی به شرایط قرارداد دارد.مطابق قرارداد وبا توافق طرفین عمل کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به متن مبایعه نامه دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون عقد بیع عقد لازم است و قابل فسخ نیست مگر در مبایعه‌نامه شرط فسخ ذکر شده باشد یا طبق قانون قرارداد قابل فسخ باشد

و امکان ابطال قرارداد وجود نخواهد داشت مگر در موارد خاص

و در صورت صدور حکم بطلان معامله ، باید ثمن معامله طبق قیمت روز و با جلب نظر کارشناس پرداخت گردد
و

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بستگی به شرایط قرارداد شما دارد جهت پاسخ دقیق �از به مطالعه قرارداد می‌باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق توافق باید عمل بشه اگر در قرارداد برای فسخ و یا عدم پرداخت الباقی ثمن خسارت تعیین شده باشد باید خسارت پرداخت کنید
اگر خسارت تعیین نشده باشد نیازی به پرداخت خسارت نیست و تمام ثمن معامله باید به شما مسترد گردد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله معمولا اگر در قرارداد گنجانده شده باشد باید پرداخت کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بدون رویت قرارداد نمیشه کمکتون کرد لطفا اگر میخواهید مشاوره درستی داشته باشید قرارداد را برویت وکیل برسانید