مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر در دادخواست صدور دستور موقت عملیات ساختمانی

باسلام و خسته نباشید. آیا میتوان به دادخواست صدور دستور موقت در مورد توقف عملیات ساختمانی به دلیل سایه اندازی، که از طرف دادگاه رد دستور موقت شده، اعتراض کرده و درخواست تجدید نظر کرد؟
در صورت امکان، لطفا نحوه و مراحل تجدید نظر را شرح دهید.
با تشکر از پاسخی که میدهید.

پاسخ ها :

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

سلام. بنده متوجه نشدم که منظور شما از سایه اندازی چیست. لیکن اگر منظور شما دستور موقت موضوع ماده 174 قانون آیین دادرسی مدنی باشد، قابل اعتراض نیست ولی دستور موقت به معنی اخص به همراه رای اصلی قابل تجدیدنظر میباشد.

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

دستور موقت صادره از ناحیه دادگاه مستقلا قابل اعتراض نیست و صرفا میتوان ضمن تجدیدنظرخواهی نسبت به اصل رای به دستورموقت هم اعتراض کرد

فريد  مظفري مقدم

جناب آقای فريد مظفري مقدم :

سلام به استحضارميرساند مطابق ماده ٣٢٥قانون آيين دادرسى مدنى قرارقبول يا رد دستورموقت به تنهاييى قابل اعتراض وفرجام خواهى نيست.اما معترض ميتونه همزمان با تقاضاى تجديدنظرنسبت به اصل رأى نسبت به آن نيز اعتراض ودرخواست رسيدگى نمايد وليكن رد يا قبول شدن درخواست دستورموقت قابل فرجام خواهى نميباشد.

فريد  مظفري مقدم

جناب آقای فريد مظفري مقدم :

باسلام مطابق ماده ٣٢٥قانون آيين دادرسى درامورمدنى مصوب ١٣٧٩ قرار رد وياقبول دستورموقت به انضمام اعتراض به رأى بدوى قابل اعتراض ويا تجديدنظرخواهى ميباشد وليكن قابل فرجامخواهى نيست .

یک وکیل

به علت سایه اندازی؟؟/
شما می بایست ثابت نمایید متضرر شده اید با طرح دعاوی کذب امکان اعاده حیثیت از طرف مقابل وجود دارد