مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت در دایرکت اینستاگرام

سلام خسته نباشید
یه زن شوهر دار تو اینستا بهم دایرکت داد و راجب استوری ازم سوال پرسید و من اولش جواب رو بهش گفتم اما داشت مسیله کش میداد و من بازم بهش توضیح میدادم و تموم شد سه چهار روز بعدش بهم پست میفرستاد فان و از عجایب جهان و از اینطور چیزا من رفتم پیجش رو دیدم که یه بچه 10 سالس ولی عکسشو دیدم بزرگ‌ نشون میداد من یه لحظه برام سوال پیش اومد این چن سالشه ازش پرسیدم گفت 30 سالمه منم فهمیدم این شوهر داره این بچشه اولش یکم عذاب وجدان گرفتم که من چرا با یه زن شوهر دار که نمیشناسم اصلا حرف میزنم برام شر میشه زدم انفالو کردمش دایرکتش رو پاک کردم و دیدم صبح فرداش بهم پیام داد بخاطر چی سن منو ازم پرسیدین منم گفتم یه لحظه برام سوال پیش اومد و منم زدمش کلا بلاکش کردم و بعد یه روز درش اوردم از بلاک که اقا بگم سو تفاهم پیش نیاد چون من قصد کار های بدی نداشتم بعدش که اسمش رو سرچ کردم دیدم اونم منو انفالو کرده منم گفتم بیخیال رفتم دوباره بلاکش کردم
الان میخوام بگم این میتونه ازم شکایت کنه یا نه و خدا نکنه ازم شکایت کردم من میتونن از خودم دفاع کنم که اول اون سر صحبت رو باز کرد؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صحبت کردن در فضای مجازی با زن شوهر دار جرم نیست حتی اگر صحبت حرام و خلاف شرع باشد.
جای نگرانی نیست