مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و پیام توهین امیز در دایرکت اینستاگرام

سلام و عرض خسته نباشین
برای پست من از سمت خانمی ناشناس کامنت گذاشته شده بود و وقتی در دایرکت ازشون پرسیدم ایا منو میشناسن گفتن بله و نام بردن اسمای کل خانوادم و باعث تحریک اعصاب من شدت از اونجایی ک من بخاطر افسردگی بشدت عصبی شدم بهشون پرخاش کردم و اون خانم هم شروع کرد به حرف های رکیک و توهین امیز زدن به من و خانواده ام آیا من میتونم از این خانم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پیامها موجود است اسکرین شات بگیرید و بر اساس ان تحت عنوان مزاحمتتوهین شکایت کنید