مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت در دایرکت اینستاگرام

سلام. یک سری پیام در اینستاگرام با موضوع مزاحمت برای من ارسال شده. الان هم دیلیت زده قبلش هم اسمش رو عوض کرده بود. فکر کنم سرویس گوگل رو هم پاک کرده. چون من کار خودم در ‌زمینه کامپیوتر و سر در میارم. امکان پیگیری هست البته یک سری دایرکت بوده بدون عکس و واضح بودن اسم میخوام بدونم پلیس فتا پیگیری انجام میده؟ چون ردی به جا نزاشته و مزاحم هم اسمی نبرده و عکس نذاشته صرفا از طریق دایرکت با اسم من کلمات رکیک گفته بود. آیا میشه وقت گذاشت یا خیلی روندش طولانی هست؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

قابل پیگیری هست ولی اینکه میگین سرویس گوگل راپاک کرده قاعدتا زمان بیشتری را میبره

ابراهیم پارسا مهر

ابراهیم پارسا مهر :

استان :

سلام اگه ردی نباشه نمی شه کاری کرد. باید فوراً شکایت می کردید و گوشی شما بررسی می شد.