مشاوره حقوقی رایگان - غرامت

با سلام و عرض خسته نباشید،ممنونم که به سئوالات ما جواب میدید.
خدمتتون عرض کنم،برادر من،با دو نفر دیگه،یه نانوایی رو اجاره کرده بودند،سال 85،یه کارگری داشتند،اونجا دچار برق گرفتگی شد و جانش رو از دست داد.چندین بار کارشناسهای دادگستری اومدن و بلاخره کارگر فوت شده رو پنجاه درصد مقصر تشخیص داده شد و برادر من و دو تا شریکش هم پنجاه درصد بخاطر عدم رعایت ایمنی.
بعد قرار شد که نصف دیه رو به خانواده متوفی بپردازند،که پرداختند.
قضیه تمام شد و هفت سال بعد از اتمام اون قضیه،یه روز حسابهای برادرم رو مسدود کردند،حتی حساب یارانه اش رو،رفتیم بانک،گفت تامین اجتماعی درخواست داده،رفتیم تامین اجتماعی،گفت برادرت بدهی داره،وقتی پرسیدیم بدهی چی؟گفتند که خانواده اون متوفی داره از تامین اجتماعی مستمری میگیره و این مستمری رو باید برادرت و دو تا شریکش باید به تامین اجتماعی پراخت کنند.من گفتم،نانوایی و اون کارگر بیمه تامین اجتماعی بودند و دیه اش رو هم که خودمون دادیم،اولا،چنین موضوعی رو هفت سال بعد از اتمام مسئله یه باره مطرح کردید،چرا تا بحال نگفتید که ما چاره کنیم و حالا که دیگه مدارک مربوط به اون اتفاق پراکنده شده اینو مطرح کردید؟گفتند دسترسی نداشتیم،در صورتی که نماینده همون بیمه لاقل دو ماه یه بار به اون نانوایی سر میزد.دوم اینکه،ما وقتی کسی رو بیمه میکنیم بخاطر اینه که اگه همچین اتفاقی براش افتاد بیمه به دادمون برسه دیگه،قرار باشه هم دیه رو خودمون بدیم و هم حقوق خانواده متوفی رو هم ما بدیم،دیگه چرا بیمه میکنیم؟خلاصه به هر جا که میریم نه کمک میکنن و نه جواب درست حسابی میدن.الان برادرم پنجاه ساله شده،نه حساب بانکی داره،نه بیمه داره،نه خونه داره،هیچ جایی هم بهش کار نمیدن بخاطر همین مشکلی که با تامین اجتماعی داره.یه کارگر روزمزد که دیگه توانایی انجام کار رو هم نداره و این روی زندگی،خانواده و کلا بچه هاش هم تاثیر گذاشته.لطف کنید بگید ما چیکار باید بکنیم؟تا کی باید این ظلم تامین اجتماعی رو تحمل کنیم؟ممنون میشم جواب بدید و راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام لطفا سوال طولانی خودرا بصورت تلفنی مطرح نمایید زیرا اجحاف در حق دیگران است