مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه ی آپارتمان با سند تفکیک نشده

سلام چند روز پیش برادرم یک واحد آپارتمان را قولنامه کرده که 3 سال ساخته شده است فروشنده همان بنگاه دار است و در قولنامه نوشته که 20 تیر سند راتحویل می دهد که به ازای هر روز دیرکرد 50 هزار تومن خسارت بدهد برادرم باید کل پول را به فروشنده بدهد و فقط 8 میلیون را تا موقع تحویل گرفتن سند پیش خود نگه دارد سوال اینست اگر به هر دلیلی فروشنده آنموقع سند را آماده و تحویل ندهد برادرم باید چکار کند؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

درود
در زمان مذکور باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تحویل آپارتمان و پرداخت روزانه 50 تومان به دادگاه بدهد