مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک

با سلام
ملکی رو فروختم که مبایعه نامه به نام پدر و پسر هر کدام 3 دنگ بود ولی موقع سند زدن توافق کردن که 5 دنگ پسر و 1 دنگ همسر پسر سند بزنند
سند هم زده شده،این توافق به صورت شفاهی بوده و جایی قید نشده
روز سندم پدر در دفترخانه حضور نداشته
و تمام مبالغ دریافتی از پدر بوده که به صورت ساتنا و یک فقره چک بوده
پسر و عروس هیچ پرداخت یا رسیدی از بنده ندارند
الان پدر میتواند ادعا کند که چرا به نام من سند زده نشده؟
اگر بله برای جلوگیری از این اتفاق چه باید کرد
من درخواست رسید از پدر کردم
اگر از دادن رسید امتناع کند و شکایت کند، بنده باید خسارت بدهم یا فقط سند جدید طی نظر قاضی به نام پدر و پسر صادر میشود
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام ممکن است پدر ادعا کند اولا اگر شهودی ذیل مبایعه نامه را امضا کرده باشند احتمالا قاضی آنها را جهت کشف حقیقت احضار نماید. ثانیا تعلق خسارت بنظر قاضی با توجه به کشف حقیقت بستگی دارد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یا رسید از پدر اخذ کنید یا توافق شفاهی را باید از طریق شهادت شهود اثبات کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله بعدا می تواند چنین ادعایی مطرح کند
پشت قرارداد بنویسید و همه امضاء کنند