مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

باسلام و احترام
خانومم برای نفقه شکایت کرده و مبلغ ماهانه نفقه توی شورا معین شد و بنده هم عدم تمکین دادم و نفقه پرداخت نکردم و حالا پیامک اومده پرونده به شعبه 3اجرای احکام واصل شد چکار باید بکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا به اجرای احکام مراجعه کنید و پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید تا زمان صدور حکم قطعی
ناشزه بودن زوجه نفقه را ماهانه پرداخت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بایستی به شعبه مربوطه مراجعه به این صورت که توانایی پرداخت دارید نسبت به پرداخت آن اقدام نموده والا دادخواست اعسار را تقدیم نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احتمالا حکم نفقه اجرایی شده شما برای عدم تمکین دیر اقداک کردید فعلا مجبورید نفقهرا تا زمان حکم تمکین بپردازید اگر نفقه گذشته بوده و توانایی ندارید اعسار بدهید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام تا زمانی که پرونده رای عدم تمکین واجرائیه صادر شود وهمسر شما تمکین کند یا نه باید نفقه پرداخت کنید اگر ایشان تمکین نکند ناشزه وحکم نشوز صادر گردید دیگر نیازی به پرداخت نفقه نیست

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام تا زمان حکم نشوز نفقه زوجه بایستی پرداخت گردد

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

شما بايد تا زمانيكه حكم الزام قطعي نشده و به اجرا نرفته نفقه را پرداخت نماييد

مهدي  داودي

مهدي داودي :

ظرف مدت 10 روز پس از ابلاغ اجرائیه از طرف شورا مکلف به پرداخت نفقه هستید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

حضورا به اجرای احکام مراجعه کنید و پیگیری کنید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

با سلام.پرونده نفقه به مرحله اجرا گذاشته شده و شما موظف به پرداخت نفقه تا ناشزه شدن همسرتان هستید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام کار خاصی نباید بکنیم

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به پرداخت اقدام نمایید در صورت عدم تمکن اعسار دهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید به اجرای احکام مالی معرفی شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دراجرای احکام مراجعه ورسید دادخواست عدم تمکین دهید واز قاضی بخواهید تا تعیین تکلیف عدم تمکین عملیات اجرا متوقف شود...

یک وکیل

سلام باید پرداخت کنید .شما باید در جلسه نفقه تقاضای صدور قراراناطه مطرح میکردید چون پرونده متوقف نشده فعلا باید نفقه پرداخت کنید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام باید به شعبه 3 اجرای احکام مراجعه نمایید