مشاوره حقوقی رایگان - نمونه درخواست

سلام من هزینه دادرسی پروندمو پرداخت نکردم بعد پنج ماه بهم اطلاع دادن که اونو تو دهروز پرداخت کنم ولی چون مبلغش زیاد بود نتونستم الان به علت نقص درپرونده رددادخواست فرستادن ومن میخوام شکایت کنم لطفا نمونه شکایت در این مورد رو برام بفرستید

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

شما می توانید دادخواست اعسار (ناتوانی مالی) از پرداخت هزینه دادرسی بدهید. دادخواست اعسار با دلایل مختلفی از جمله شهادت شهود، گردش مالی حساب بانکی و... قابل اثبات است.