مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

باسلام .
بنده از شوهرم طلاق توافقی گرفته ام و در قبال مهریه ام حضانت فرزند دخترم را که 6سال داشته است گرفته ام. هم اکنون دخترم 10ساله می باشد و بنده مجددا ازدواج کرده ام. اخیرا شوهر سابقم تهدید کرده است که شکایت می کنم و حضانت بچه را از من خواهد گرفت. آیا با اینکه بنده حضانت فرزندم را در قبال بخشیدن مهریه ام گرفته ام بازهم می تواند حضانت فرزندم را از من بگیرد؟ ممنون میشوم از اینکه بنده را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دخترده ساله تحت حضانت هیچکس نیست وبعدازبلوغ ازحضانت خارج است وازاداست باهرکس که مایل باشد زندگی کند