مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام
من الان حدود یکسال هست درخواست نفقه دادم. اول نظر کارشناسی شد. بعد قبل از اینکه رای آن صادر شود؛ زوج درخواست الزام به تمکین دادند. وقتی این درخواست رد شد مجددا پرونده ارجاع داده شد به شورا. و حکم صادر شد و بعد زوج اعتراض نموده و اعتراضشان رد شد. تا اینکه بالاخره حکم قطعی صادر شد و من در این ماه می توانستم حکم جلب را بگیرم که ایشان درخواست اعسار دادند. مراحل بعدی برای عدم پرداخت نفقه چه می تواند باشد. آیا دوباره میتوانند اعتراضی به حکم صادر شده برای تقسیط نفقه معوقه داشته باشند؟؟؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگرکه ایشان توان مالی پرداخت اقساط رانداشته باشدمیتواند درخواست تعدیل اقساط راکند