مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک

سلام حدود 4 سال پیش من تصمیم به خرید یک واحد گاوداری 100 رأسی از یه شخصی کردم این گاوداری 150 میلیون تومان از بابت تسهیلات به بانک کشاورزی بدهکار بود قرار بر این شد اون شخص 20 میلیون تومان بگیره کنار بره تا من با بانک طرف حساب شوم خلاصه یه قولنامه بین من و اون آقا منعقد شد چند نفر شاهد هم زیرشو امضا کردند من 20 میلیون تومانو طی چند فقره چک بهش پرداخت کردم که همش پاس شد ولی وقتی به بانک مراجعه کردم به من گفتن سند به نام شخص سوم (یعنی بنده) نمیتونه انتقال پیدا کنه و باید اون آقا سند رو به نام شخص اول برگردونه تا شخص اول به نام من بزنه وقتی به اون آقا تماس گرفتم و قضیه رو بهش گفتم بهر دلیلی از آمدن و انتقال سند خودداری کرد. تا این لحظه تسهیلات بانکی مشمول جریمه و دیر کرد شده و مبلغش به 250 میلیون تومان رسیده و سند خونه اون آقا گرو بانک هستش و همین روز است که خانه اون آقا رو به مزایده بزارن که اونم معلوم نیست تا کی طول بکشه می خواستم بدونم من چیکار میتونم بکنم آیا میتونم تسهیلات بانکو خودم پرداخت کنم و یه گواهی از بانک بگیرم تا آزاد شدن سند خانه اون آقا مشروط به رضایت بنده باشه یا اینکه مستقیما به خود شخص شکایت کنم و دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهم اگه راه سومی هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. پیشاپیش از حسن توجهتان سپاسگذارم

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

با توجه به اظهاراتتون بنظر میاد سند گاوداری در رهن بانک باشه.با این توصیف شما میتونید مبلغ بدهی رو پرداخت و سند رو آزاد کنید.با توجه به بخشودگی وامها بهتره که این کار رو تا پایان سال انجام بدید.