مشاوره حقوقی رایگان - عدم جبران خسارت خودرو امانتی

با عرض سلام. یکی از آشنایان ماشین بنده را بطور موقت امانت گرفته و متاسفانه با آسیب و صدمه، ماشین را بمن برگردانده و تا کنون که چندماه از تصادف ایشان میگذرد علیرغم اصرار بنده و حتی وجود شاهد، برای جبران خسارت اقدام نمی‌کند. به چه نحو میتوانم حق خود را بگیرم؟

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام قرار تامین دلیل با نظر کارشناس بگیرید وسپس از وی مطالبه خسارت کنید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

با اثبات امانت و ورود خسارت توسط ایشون ، دعوی مطالبه خسارت طرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست تامین دلیل
را مطرح نمایید تا میزان خسارت و
افت قیمت خودرو توسط کارشناس رسمی دادگستری تعیین شود و سپس دادخواست مطالبه خسارت را اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ تامین دلیل دا‌دخواست مطالبه خسارت بدهید