مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در ساختمان

با سلام
من تیر ماه 99یک واحد پیش فروش خریدم60 درصد مبلغ 1میلیاردو 440میلیون پول پرداخت کردم و40درصد مانده مبلغ 960میلیونم زمان تحویل واحد پرداخت بنمایم که قرار شده و توی قولنامه ذکر شده بهمن99تحویلم بده ولی تا حالا هیچ کاری انجام ندادن حتی شناژم نبستن
مبلغ 15میلیون تاخیر بابت هر ماه تاخیر نوشتم‌
حال یکساله از تاخیر میگذره زنگ میزنم به سازنده میگه من سود تاخیر نوشتم سودتو بگیر از پول کم کن
من میتونم ازش شکایت کنم این سود تاخیر خیلی ناچیزه ازش با فی روز تاخیر بگیرم با توجه به تورم سود تاخیری بیشتری بگیرم‌
ممنون

پاسخ ها :

حسین محمدحسینی

حسین محمدحسینی :

درود
هم خسارت تاخیر وهم الزام ایشان را میتوانید بخوهید و انجام کار توسط شخص ثالث به هزینه سازنده