مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در تحویل آپارتمان پیش خرید

سلام. بنده سال مرداد 1401 یک آپارتمان در حال ساخت را پیش خرید نمودم و شماره پیگیری گرفتم و قرار بر این شد که 20 اسفند 1401 تحویل دهند و اسفند1402 سند بزنن.طبق قرارداد تمام مبالغ پرداخت شد.جز اینکه مبلغ 500 میلیون قرار شد موقع تحویل و 500 میلیون موقع سند پرداخت کنیم که چک آن نزد املاک میباشد.و خسارت تاخیر روزی 3 میلیون تعیین شده.هنوز ساختمان را به بنده تحویل نداده اند. لطفا راهنماییم کنید که به چه صورت باید پیگیر باشم؟ آیا میتونم خسارت بگیرم. طبق محاسبات خود مبلغ دیرکرد حتی بیشتر از مبلغی است که بابت تحویل و سند بدهکار میباشم. ممنون

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
بله مطابق قرارداد قابلیت پیگیری دارد .
موفق باشید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید مستندات شما ب رسی شود تا مشخص گردد پیش فروش طبق قانون ذیربط انجام شده یا عرفی و بنگاهی بودهاست