مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی در ایران به دلیل فعالیت درمانی بصورت مجازی در خارج از کشور

با سلام و احترام خالصانه خدمت مدیریت محترم دادراه و سایر دست اندرکاران این مجموعه
لازم به ذکر بنده بصورت مجازی در خارج از کشور فعالیت درمانی دارم شخصی با خواهش و التماس مراجعه داشت و مبلغی جهت درمان بحساب مجموعه واریز کرد چون این شخص بسیار حساس بود تاکید داشت خیلی زود خدمات درمان بصورت غیر حضوری (دانش فراطبیعی) انجام شود در غیر اینصورت یا پول عودت داده شود یا شکایت می کنم پس از 4 روز ایشان شکایت کرد و حساب استاد و سایر حسابهای مرتبط را مسدود کرد در حال حاضر از هر راهی وارد شدیم که مبلغ را پس میدهیم ایشان قبول نمیکند و می گوید پول نمیخواهم بیمارم را درمان کنید از طرفی می گوید علاوه بر پول جریمه ام را باید پرداخت کنید. البته تمام اسناد و مدارک موجود می باشد که ایشان با خواهش و تمنا و اشک و زاری پذیرفته شده ما هرگز
ایشان را وادار نکرده ایم هیچ قول یا وعده ی خاصی هم به ایشان نداده ایم در حال حاضر از ایشان شکایت شده در پایان نه حساب را باز می کند نه شکایت می کند... از نظر شما بزرگان راهکار چیست؟
آیا فعالیت اینستاگرامی خارج از کشور باید با مجوز جمهوری اسلامی ایران باشد؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر در ایران فعالیت می نمایید و درگاه الکترونیکی برای واریز وجه دارید باید در ایران مجوز فعالیت بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بنظر خیر اگر درگاه پرداخت در ایران باشد بله

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سوالات و موضوع داراي ابهامات است
تماس بفرماييد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله اگر درگاه پرداخت در ایران است باید قوانین ایران را رعایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر فعالیت شما برخلاف مقررات باشد به ناچار باید پول و خسارت طرف را پس بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مجوز فعالیت داشته باشید درغیر اینصورت غیر قانونی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در هر صورت هرگونه فعالیت اینستاگرامی و تحقق جرم در فضای مجازی قابل شکایت و تغییر در دادگاه ایران خواهد بود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به بررسی دارد
نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حساب واریزی در ایران است باید مجوز داشته باشید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ممکن است تحت عنوان کلاهبرداریتحت پیگرد قرار بگیرید.