مشاوره حقوقی رایگان - طلاق خلع

با سلام خدمت همه وکلای عزیز.اینجانب بعنوان زوجه مدت 7 سال است که به عقد همسرم در آمده ام و به لحاظ حادث شدن مشکلات فراوان علی رغم اینکه تمکین خاص نموده ام عروسی نکرده و نزد خانواده ام زندگی می کنم و زوج حکم الزام به تمکین و ازدواج مجدد از دادگاه گرفته است . و دلیل من برای تمکین نکردن فحااشی و بد دهنی و عصبانیت شدید و ... بوده است که نتوانسته ام به دادگاه ثابت کنم . ودادخواستهای من برای طلاق به لحاظ عسر و جرح دو بار به نتیجه نرسیده است.اما زوج اکنون در چند فقره شکایت اتهاماتی را متوجه من نموده که در هه آنها تبرایه شده‌ام و نسبت به بستگانم فحاشی و تهدید به مرگ نموده ودراین مورد محکوم شده است و فایل صوتی فحاشی و تهدید او وجود دارد . با توجه به این مدارک آیا می توانم تقاضای طلاق خلع کنم و آیا دادگاه می توان زوج را مجبور به طلاق کند . ضمنا مقداری از مهریه پرداخت شده و بقیه با اقساط بلند مدت تقسیط شده است.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درحالتی که زوجه عسروحرج یعنی علتی که دوام زوجیت را سخت ودشوارنموده رااثبات کند می تواند درخواست طلاق کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بت اثبات عسر و حرج یا موارد دیگر زوجه می تواند طلاق بگیرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با بذل الباقی مهریه دادخواست طلاق خلع بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با بذل مهریه و اثبات عسر و حرج می توانید اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگوی متقابل خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دوباره دادخواست طلاق را اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با بذل مهریه و اثبات عسر و حرج می توانید اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

صحبت های شما در مورد تمکین ضد و نقیض است؟؟؟ و شرایط در هر دو حالت فرق دارد و ممکن است به ضرر شما باشد . توصیه میشود از یک نوبت درخواست مشاوره تلفنی در پنل کاری استفاده کنید تا بعد از گفتگو با شما راهکار مناسب در اختیارتان قرار گیرد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پاسخ دقیق به مسئله جنابعالی مستلزم بررسی مدارک مربوط و جزئیات آن است

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله امکان این امر می باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با بذل بخش زیادی از مهریه و اثبات عسر و حرج می توانید دادخواست طلاق بدهید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام باید عسر وحرج شما د دادگاه ثابت شود تا حکم طلاق خلع صادر شود