مشاوره حقوقی رایگان - طلاق خلع

با سلام. همسرم عدم تمکین محکوم شده و چند بار شکایت نفقه کرده ولی دادخواستش رد شده الان دادخواست طلاق خلع کرده دادگاه بدوی رای به نفع ایشان به دلیل کراهت و سوء رفتار زده و طلاق خلع بائن صادر کرده بدونه گرفتن رضایت از من همسرم سه دانگ خانه وپنجاه گم طلا هم برده ولی قاضی شعبه اینها را در نظر نگرفته خواستم ببینم در دیوان رای نقض میشود

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل کافی برای اثبات ادعا داشته باشیم می توانیم در دیوان عالی کشور نسبت به طلاق صادره اعتراض کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به دلایلی که شما ارایه میکنید دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست
دیوان با توجه به محتویات پرونده و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در پرونده طلاق صرفا درخصوص مهریه و نفقه، جهیزیه، حضانت و.. اظهارنظر می گردد و در صورت ادعای مالکیت درخصوص طلاجات و ملک می بایست دادخواست جداگانه مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید لایحه دفاعیه حقوقی تتظیم و برای مرجع قضایی ارسال نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام لازم است وکیل بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در فرصت باقیمانده به رای اعتراض کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
نتیجه قابل پیش‌بینی نیست و ممکن است رأی صادره نقض شود . بستگی به مدارک و نوع دفاع شما دارد .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید اعتراض دهیدچرا که در طلاق خلع به میزان مهریا کمتر را باید ببخشد و همسر قبول کند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در ابتدا بهتر است از مشاور خانواده کمک کنید و اگر جواب نداد راه کار حقوقی را پیاده کنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

اگر سوءرفتار محرز شده ودادگاه بر اساس ان رای داده احتمال زیاد رای تایید شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
امکان پذیر می باشد لیکن نمی توان پیش بینی کرد

یک وکیل :

قابل پیش بینی نیست

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
مستندات كافي و طرح دعواي مناسبي بنظر نمي رسد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به میزان زمان مفارقت شما از یکدیگر دارد . اگر سه دانگ خانه و طلاها را به عنوان مهریه دریافت کرده باشد و بر دادگاه هم ثابت شده باشد ممکن است رای نقض شود

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام سوال شما قبلا پاسخ داده شده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بسته به قاضی محترم پرونده در دیوان عالی کشور است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مشخص نمی باشد
در موارد ادعایی بایدمجزا اقدام نمایید