مشاوره حقوقی رایگان - بازیابی اطلاعات توسط پلیس فتا

سلام ببخشید میخواستم بدونم پلیس فتا تا چه زمانی از اطلاعات رو میتونه برگردونه اطلاعات در تلگرام و واتس آپ ؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اکانت پاک بشه قابل بازیابی نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سرورها داخل ایران نیست وبا دلیت اکانت امکان پیگیری بعید می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اطلاعاتی در واتساپ و تلگرام وجود دارد اگر دلیت اکانت نگردیده باشد و اکانت حذف نشده باشد قابل بازیابی خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصلا در مورد این پیام رسانهای خارج امکان بازیابی نیست

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام تحت شرایطی بله

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با توجه به اینکه سرور واتساپ و تلگرام و اینستاگرام در ایران نیست ، اگر اکانت دیلیت شود قابل بازیابی نیست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .این امر فنی وبعهده متخصصین پلیس فتا است ...

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام بستگی دارد اما پلیس فتا ومهندسین آن امکان بازیابی را درصورتی که دلیت اکانت نشده باشد را دارند

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

بازگرداندن اطلاع تاریخ خاصی نداره ،اگه امکان بازگشت باشه جز اماره ی قضایی برای قاضی محسوب میشه

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. اصولا چون مرکزیت این دو برنامه در ایراننیست. دسترسی نخواهند داشت ب مرور