مشاوره حقوقی رایگان - تاریخ محجوریت سال و روز

پدر بنده کارمند نیروی انتظامی بوده که بخاطر سوء مصرف مواد چون در کمرش گلوله بود یعنی تیر خورده و قابل عمل نبوه مواد مصرف می‌کرد و زیاد مصرف می‌کرد که این امر باعث آلزایمر بابا شده بود که به پزشک مراجعه نمی‌کرد در ضمن پدر بزرگ بنده آلزایمر داشت و دو برادر بنده مشکل روانی داشتن تعهد درمان بودن دکتر گفتم این امر ارثی بوده که مصرف مواد بیشترش کرد که سال 93کسی سوه استفاده کرده به پدر بنده مواد داده و وکالت بلاعزل میگیره حالا بنده میتونم با مدارک که پدرم بخاطر مصرف مواد و 25سالگی بازنشستگی اجباری و ارثی بودن این امر محجوریت را استمراری بگیرم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

احتمالا با توضیحاتی که دادید میتوانید.مدارکتان بیشتر باید بررسی گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید پیگیری کنید نتیجه قابل پیش بینی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا بله و موضوع شما قابل بررسی و نیاز به توضیحات بیشتر خواهد بود