مشاوره حقوقی رایگان - طرح شکایت به دلیل خاموشی معابر و تصادف

با سلام،چند روز پیش با ماشین با یک دوچرخه سوار تصادف کردم، به دلیل نبود نور کافی و خاموشی کلی خیابان و ندیدن دوچرخه سواری که دوچرخه آن هم فاقد روشنای و چراغ بود،مامور راهنمایی به دلیل نداشتن گواهی نامه برای دچرخه سواران ماشین را مقصر معرفی کرده،آیا میتوان از شهرداری یا اداره برق به دلیل خاموشی چندین ماهه خیابان طرح شکایت کرد و شهرداری یا اداره برق را مقصر دانست؟؟؟
در صورت پاسخ لطفا بگویید که از اداره برق باید شاکی شد یا شهرداری؟