مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت آپارتمان

سلام بنده سال 97 یک واحد آپارتمان خریداری نمودم، موقع نوشتن قولنامه مبلغ 20 میلیون تومان نقدا درحضور شهود و متصدی دفتر املاک در دستگاه پوز املاک پرداخت کردم و الباقی مبلغ را بصورت چند فقره چک به دفتر املاک تحویل دادم ک طی متن قولنامه قرار شد 40 روز دیگر آپارتمان تحویل اینجانب گردد. اما پس از گذشت 40 روز فروشنده منصرف شده بود و الباقی مدارک را تحویل املاک نداده بود و آپارتمان را تخلیه نکرد بعد از گذشت چندماه با شکایت بنده حکم تخلیه به نفع من صادر گردید اما با ورود وکیل فروشنده حکم اجرا نشد و من هم از سال 97 وکیل گرفتم اما تا کنون وکیل بنده هیچ کاری انجام نداده و دوتا شعبه عوض شده و از برج 2 سال 1400 پرونده در شعبه راکد مانده است و حتی از طرف شعبه هم ابلاغ یا جوابی نمیاد، لطفا راهنمایی کنید
درضمن کل پول آپارتمان از سال 97 نزد دفتر املاک مانده است

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نیازمند مراجعه ی حضوری به شعبه و پیگیری پرونده است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ابتدا به سامانه اطلاع رسانی پرونده مراجعه گردد چنانچه جواب قابل قبولی نگرفتید حضورا به شعبه مراجعه کنید.