مشاوره حقوقی رایگان - پارکينگ مزاحم

سلام ساکنآپارتمان 4طبقه تک واحدی هستم طبقه2و3 و4دراختیار سازنده است. کل ساختمان سه پارکینگ داره که مالک ساکن طبقه 2وطبقات 3و4 رو با پارکینگ اجاره داره و حالا قصد داره ماشین دیگری رو درحیاط جا بده و ازم میخواد که ماشینم رو مماس دیواربگذارم تا از میان دوماشین من و مستاجرش به حیاط راه پیدا کنه. پارگینگ ها در سند مشخص است وایشون با ایجاد مزاحمت قصد داره اینکار رو بکنه ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ایشان نمیتواند خودرو را در
حیاط پارک نماید و هر گونه تصرف در
مشاعات باید با رضایت تمام مالکان
باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هر وقت چنین اقدامی انجام داد با گرفتن عکس و فیلم از ایشان شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید