مشاوره حقوقی رایگان - معرفی کردن شهود جدید

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز.من برای طلاهای که نزد همسر سابقم(زوجه)امانت داشته ام درخواست استرداد دادم.فاکتور ها که به نام خودم هست.و دو نفر شاهد هم معرفی کردم.من یکسری طلا نر گاوصندوق پدر بزرگم امانت گذاشته بودیم با همسر سابقم که بعد از دعوا و به اختلاف خوردن ما همسر و مادرشون که نسبت فامیلی هم با ما دارن دختر خالم هستن،بدون اجازه بنده و بدون هماهنگی رفته بودن با مادرشان خونه پدر بزرگم و با دروغ و فریب مادر بزرگم،طلاهارو از گاوصندوق ایشون برداشتن. (ایشان اصلا از دعوای ما اطلاعی نداشتن)،در ضمن من و همسر سابقم سر زندگی مشترک نرفتیم و شش ماه بیشتر عقد نبودیم.شاهد های من از اینکه طلاها رو سپردم به دست خانواده همسرم اطلاع دارم منتها در آن زمان که همسر و مادرشان رفتن و از خونه مادربزرگم برداشتن اطلاعی ندارم و شاهد نبودن.تنها کسی که شاهد بوده مادر بزرگم و خاله من بوده که در آن روز در آنجا حضور داشتن.در جلسه شورای حل اختلاف که حاضر شدیم،شورای حل اختلاف شاهد های منو قبول نکردن بخاطر موارد ذکر شده بالا.م
مادر بزرگ بنده که از شرایط جسمی خوبی برخوردار نیست (فشار خون دارن)از آمدن به دادگاه امتناع می‌کنه.و از اون طرف چون هم مادر بزرگ بنده هست هم مادر بزرگ همسرم هستند.تحت فشار خانواده همسرم هستند.میخوام بدنم چطور میتونم ایشونو(مادر بزرگم رو)با احضاریه دادگاه بیارم به دادگاه و نزد قاضی.چون خانواده همسرم ،مادر بزرگمو به شدت ترسوندن.و حتی تهدید کردن.ممنون میشم اگر دقیق بنده رو راهنمایی بفرمایید.مچکرم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نمیتوانید ایشان را به زور ملزم به شهادت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شهود خود را در دادگاه حاضر کنید