مشاوره حقوقی رایگان - شهادت حقوقی

سلام شخصی برای اثبات دادن طلا به من 3 شاهد که دو نفر همسر و پسر و نفر سوم یه طلا فروش بود معرفی کرد که در دادگاه ضد ونقیض صحبت کردن معرفی کرد قاضی به علت عدم اطلاع کافی شهود و نیاوردن رسید استنادی در جلسه اول حکم بر بی حقی داد در تجدید نظر حکم به قرار رد دعوا داده شد ایا با توجه به شهادت 3 شاهد باز قاضی به شهود جدیدش که معرفی کرده و باز فامیلش هستن اجازه شهادت میده یا همان شهادت قبل مد نظر قرار میگیره

پاسخ ها :

مهران رستمی

جناب آقای مهران رستمی :

سلام ،با توجه به این که در دادگاه تجدیدنظر قرار رد دعوی صادر شده ،اگر او مجدد دعوی دیگری طرح کند شما به استدلال قاضی بدوی و تجدیدنظر در شکایت جدید استناد کنید ,اما بله می تواند از شهود جدید استفاده کنید ،اما شما شهود را به دلیل ذینفعی رد کنید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه با ارائه دادنامه قبلی دفاعیات خود را مطرح کنید.
به نظر با توجه به توضیحات ارائه شده طرح دعوی نتیجه ای نخواهد داشت