مشاوره حقوقی رایگان - حضور شاهد

با سلام کاغذ عقدنامه عادی شرعی ازدواج دائم که ثبت نشده ولی به امضا و اثر انگشت زوج و زوجه و مهر و امضای عاقد رسیده منتها اصلا شاهد عقد دایم ندارد ولی زوج در جلسه اقرار به این دارد ک عقد دایم بوده ودرست است آیا این عقدنامه عادی شرعی به دلیل اینکه شاهد ندارد امکان باطل بودن آن مثل طلاق نامه عادی شرعی که اگر شاهد نداشته باشد باطل است وجود دارد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام خیر باطل نیست

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

شرعادرعقدشهود لازم نیست واین درحالی است که درطلاق دوشاهد ضرورت دارد،درفرض موضوع چون عقد ثبت محضری نشده لزومی برای طلاق ازسوی قانون ندارد ولی دوشاهد لازم دارد