مشاوره حقوقی رایگان - ادعای اشتباه در متن سند عادی از سوی خواهان

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم
بنده دوسال پیش با عقدنامه عادی با خانومی عقد کردم که در ان به پنج قلم لوازم خانگی به عنوان شیربها اشاره شده که تحویل داده شد و هم بنده و هم عاقد و هم نامزدم و پدرش و عده دیگه ای که شاهد عقد بودن امضا کردن اما من وسایل رو چند روز بعدش تحویل دادم بدون اینکه موقع تحویل شاهدی داشته باشم فلذا نامزدم رفت شکایت کرد که بنده وسایل رو ندادم و اینکه تو عقدنامه عادی نوشته تحویل داده شد غلط املایی است و این گفته رو عاقد هم طی یک نوشته جداگانه اعلام کرده که بنده غلط نوشتم و درستش تحویل خواهد گردید است.الان خانومم دادخواست ابطال اون قسمت از سند رو داده تا با اصلاح ان به تحویل خواهد گردید وسایل رو دوباره از من بگیره بنده نیز شهود معارضی رو طی استشهادنامه ای میخوام به دادگاه ببرم.به نظر شما امکان اینکه با وجود سند عادی و نوشته شدن تحویل داده شد بتونن دوباره با ادعای غلط املایی سند رو باطل کرده و دوباره اجناس رو از بنده بگیرن؟؟؟؟؟؟تو رو خدا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان دارد که زوجه بتواند ادعای خود را اثبات نماید ولی شما هم میتوانید با تنظیم لایحه دفاعیه محکم ، دفاع نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. با استفاده از شهود و دفاع کامل با شرح مفید ما وقع سعی در مجاب نمودن قاضی نمایید. البته ضمن یک لایحه نیز میتوانید این کار را انجام دهید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با ارائه دلایل از جمله شهادت مطلعین هر چند خانواده تان یا شهادت راننده وانت باید اثبات کنید که تحویل داده اید. در نهایت اگر هیچ دلیلی پیدا نکردید تقاضای سوگند خوردن خواهان را کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت شما هم شهود خود را به مرجع قضایی معرفی کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بنظر بعید می رسد با ارائه شهود دفاع نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی دارد به این که آن نوشته که اصلاح شده در چه زمانی و در چه تاریخی نوشته شده و در حضور شما بوده یا خیر و .....
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با شهادت شهود باید اثبات کنید که انها را تحویل دادید