مشاوره حقوقی رایگان - اجازه برای کار

باسلام من 4 ساله ازدواج کردم و در زمان تجرد فوق لیسانس و بیکار بودم یکسال بعد از ازدواج در آزمون استخدامی قبول و الان 2 سال است معلم هستم ، همسرم 70 درصد حقوق من را هر ماه برداشته و صرف مواردی که خود صلاح میداند میکند و 30 درصد بلقی که مبلغی بین 500 تا600 هزار میباشد برای من میگذارد و تمام مخارج اعم از وسایل بهداشتی و...بر عهده خودم است و من هیچ مبلغی پس انداز ندارم ، حال که از دادن حقوق خود به او ممانعت کردم ، چند روز است من را از رفتن به مدرسه بازداشته است ، ایا این حق را دارد؟ من چه کنم؟ سپاس فراوان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر چون شغل معلمی خلاف شان خانوادگی نمیباشد زوج نمی تواند مانع کارکردن زوجه بشود