مشاوره حقوقی رایگان - منع کار از طرف مرد برای زن

ایا مرد می تواند مانع رفتن سر کار زن خود شود در صورتیکه زن خانه را ترک کرده و عدم تمکین زده. برای این موضوع مرد چه کار باید بکند

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .درصورتی که ان شغل منافی با حیثیت وروابط خانوادگی ومانع وظایف زناشویی شود در غیر این حالت خیر .درخصوص ترک منزل مرد باید بدوا اظهارنامه تمکین دهد وسپس دادخواست تمکین دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتواند دادخواست الزام به تمکین دهد . اگر با اراده خود رفته باشد مستحق نفقه نیست. مانع شدن سر کار اگر در عقدنامه چنین شرطی امده باشد بله در غیر این صورت فقط اگر کار زن در شان خانوادگی نباشد میتواند مانع شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اصولا خیر مگر شغل زن ، خلاف شان خانوادگی باشد
زوج باید دادخواست عدم تمکین زوجه
را اقامه نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مگر اینکه اثبات کند شغل زوجه به موجب ضرر و زیان به خانواده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صرفا اگر منافی مصالح وشان خانواده به تشخیص دادگاه باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که شغل زن منافی شأن خانوادگی باشد مرد می تواند مانع شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تا زمانی که زوجه ناشزه محسوب نشده مستحق نفقه میباشد
نمبتوان مانع اشتغال شد مگر خلاف مصلحت‌ کانون خانواده باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اشتغال زن منافی مصالح خانوادگی باشد بله

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی دارد.اگر کار خلاف مصلحت و شان خانواده باشد بله