مشاوره حقوقی رایگان - عدم اشتغال

سلام همسر بنده بعد از یک دعوای پیامکی خانه را بعد از 13سال زندگی مشترک ترک کرد
بنده عدم تمکین زدم و با توجه به اینکه مادر دو فرزندم هستند و همسرم را دوست دارم بعد از دو جلسه شورا حل اختلاف که همسرم نیامدم بنده شکایتم را پس گرفتم و پرونده مختومه شد حال همسر بنده 4سال هست به شغل خدمات بیمارستان به صورت شرکتی مشغوله بدون رضایت بنده و اینکه ایشون شب کار و روز کاری زیادی انجام میدن عدم اشتغال زدم واینکه میخوام ببینم راهی هست از محل کار ایشون شکایت کنم یک بار جهت گرفتن برنامه کاریشون اقدام کردم ولی به بنده ندادن و بنده از این وضعیت خیلی ناراحتم عناوینی که بنده میتوانم از شرکت و یا بیمارستان شکایت کنم میخواستم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما نمیتوانید شکایتی از بیمارستان نمایید صرفا میتوانید دادخپاست منع اشتغال بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از شرکت یا بیمارستان نمی توانید شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما نمیتوانید مانع اشتغال همسر خود شوید مگر اینکه بتوانید ثابت کنید که استغال ایشان به ضرر مصالح خانواده است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست منع اشتغال زوجه را به جهت عدم رعایت مصلحت خانواده از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از محل کار نمی توانید شکایت کنید همسر شما میتواند مشغول به کار بشود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

علی القاعده شغل ایشان مانعی ندارد و بدون دلیل موجه امکان ممانعت وجودندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قابل شکایت نمی باشد ونمی توانید ممانعت نمایید مگر بر خلاف شان ومصلحت خانواده به تشخیص دادگاه باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان منع اشتغال نمی باشد مطابق با آنچه در سوال آمده است خیر