مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت مدنی در ساخت

اگر با مالک زمین به صورت مشارکت مدنی ساختمانی را اجرا و تمام کنیم با شرایط طرفین 40 درصد پیمان کار و 60 درصد مالک و قرار داد رسمی نداشته باشد به صورت زبانی و توافقی که قرارداد رسمی نداشته باشد که مالک زمین بدون اذن یا اجازه ی طرف دوم یا پیمان کار بفروشد و پیمانکار هیچگونه اطلاعی نداشته باشد و بعد از سه ماه اطلاع پیدا کند آیا میشود به صورت کیفری شکایت کرد یا نه؟

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام نظر به عدم وجود قرارداد به نظر بحث کیفری منتفی است

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام درصورتی که مالک تنها سهم خودرا بفروشد مشکلی نخواهد بود اما درصورت وجود دلائل محکمه پسند می توان فروشمالغیر را مطرح نمود موفق باشید .