مشاوره حقوقی رایگان - معلولیت نقص عضو

با سلام خداقوت
بنده کارمند رسمی ارتش ،سال 98در حین مرخصی تصادف
ک یکی از مهره های کمرم شکست و دوتا دیسک کمرم اسیب دید ک دوچار مشکلاتی اداری و عملکرد جنسی هم شدم،
ک تشکیل پرونده پزشکی دادم ک توسط شورای پزشکی استان برام معلولیت نقص عضو 100درصد زدن گفتن پروندت میفرستیم تهران برا کمیسیون 120،ک پرسیدم برا چی ؟؟گفتن برا تایید همین در صد غرامت...ک پرسیدم مگ کمیسیون 120 برا تعیین تکلیف من نیست ک من بازنشسته میشم یا تعیین جانبازی و معلولیت حین خدمت و غیره گفتن نه فقط برا تایید درصد غرامت هست!!!
حال سوال من اینه
تصادف من موقع مرخصی بوده مگ مرخصی جز خدمت نمیشه؟؟؟
واینک با این توضیحات کمیسیون 120 انجام بشه ب من چی تعلق میگیره ،اگ فقط غرامت بدن اعتراض بزارم چیکار کنم
ممنون میشم جامع توضیح بدین و راهنمایی کنید
ممنون

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

تصادف در مرخصی اصولا جزو خدمت محسوب نمیشه
برای مشاوره جامع تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملاک نظریه کمیسیون 120 خواهد بود و از نظریه مذکور نیز در صورتی که برای شما رای ضرری صادر شود قابل اعتراض در کمیسیون ماده 121 می باشد