مشاوره حقوقی رایگان - معلولیت حین خدمت

سلام. پیمانی 5ساله نیروی دریایی ارتش. سال82 در حین خدمت در ناوجنگی دچار سانحه شدم. جراحی رباط صلیبی و منیسک و بر اثر سقوط از ارتفاع سانحه مربوطه دچار اختلالات عصبی.جمعا12درصد.بعداز5سال هم طبق ماده33آجا از خدمت منفکم کردن.دیوان ودادسرای نظام رفتم.15سال است پیگیرم.بندالف ماده108وبندج ماده119 شده ام.چه فایده.ناقص شدم.بخاطر استرس و اعصاب وروان سکته قلبی کردم.چکار کنم.هیچ حق وحقوقی هم بهم نمیدن.قادر به کار کردن هم نیستم.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بهتراست وکیل بگیرید تا بااشراف روی پرونده اقدامات لازم را انجام دهید در حد یک پرسش وپاسخ ساده امکان پاسخگویی نیست .