مشاوره حقوقی رایگان - جلسه ی رسیدگی

با سلام و عرض ادب و خسته نباشید خدمت تک تک عزیزان.
سوالی از سروران داشتم که من در دادگاه به 20 میلیون محکوم شدم و در مهلت واخواهی لایحه ای فرستادم،مقام محترم قضایی دستور حضور در دادگاه در تاریخ مشخص رو دادند دادگاه هم در استان دیگه ای هست،میخواستم از عزیزان بپرسم راهی هست که بنده به دادگاه نرم؟! مثلا اگر گواهی پزشکی بفرستم چه خواهد شد؟!
با توجه به اینکه بنده شغل ازاد دارم به دلیل کرونا و رکود کسب و کار دچار مشکلات متعدد مالی هستم و توان گرفتن وکیل را ندارم.ممنون از همه ی عزیزان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما دوباره در جلسه دادگاه
حاضر نشوید احتمال اینکه همان رای بدوی تایید بشود زیاد خواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دادگاه الزام به حضور خواسته حتما حاضر شوید زیرا ممکن است درخواست شما رد شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید لایحه دفاعیه از طریق دفاتر خدمات قضایی شهرستان خود ارسال نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

میتوانید وکیلی ذبگیرید و یا لایحه ارسال نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

وکیل اخذ نمایید و یا از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه دفاعیه بفرستید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه دفاعیه بفرستید یا وکیل بگیرید . ترجیحا حضوری بروید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید لایحه ارسال کنید یا وکیل بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت عدم حضور امکان رد اعتراض وجود دارد