مشاوره حقوقی رایگان - افراد فاقد شناسنامه

باسلام وقت بخیر همسر بنده از خانواده ایرانی می باشد لیکن در گذشته بعلت جدایی از مادرش شناسنامه اخذ نکرده. میخواهم الان درخواست شناسنامه بکنیم مراحل قانونیش چطوره هست والانم سنش 22سال هست لیکن ساکن زاهدانم هستیم ممنون میشم راهنمایی کنید در صورت امکان وکیل بود پیگیر میشم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید به اداره ثبت احوال محل مراجعه ودرخواست صدورشناسنامه کنید درصورت استنکاف ثبت احوال باید دردادگاه به طرفیت اداره ثبت احوال دعوا مطرح کنید