مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن شناسنامه

سلام ما یک خانواده هشت نفره هستیم که پنج نفر آنها شناسنامه دارند و سه نفر آنها شناسنامه ندارند چندین سال پیگیر هستیم به ما شناسنامه نمیدهند و میگویند مجهول هویت هستین چون دادگاهی شده بودیم سال 87 رای دادگاه به نفع ما بود که ما ایرانی هستیم و شناسنامه بدهند اما چون ثبت و اجرایی نشده بود به ما شناسنامه ندادند و ثبت احوال در اماکن کلا جلوی پرونده ما را هم بستند لطفاً یک راهنمایی کنید واقعا نمی‌دونیم چکار کنیم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام از دادگاهی که رای گرفته بودید پیگیری کنید چرا ثبت نشود رای که صادر شده باشد موجود است

سعید ظفربخش

جناب آقای سعید ظفربخش:

سلام
اگر اصلا شناسنامه صادر نشده و تابعیت ایران را داشته باشد یک شهادت نامه که مشخصات پدر و مادر را شامل شود و این شهادت نامه توسط سه نفر به امضا برسد و به ثبت احوال مراجعه گردد.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

چرا به مرحله اجرا نرساندید؟ آیا حکم در مرحله بالاتر به ضررتان برگشته بود؟!