مشاوره حقوقی رایگان - قرار قبولی اعاده دادرسی کیفری

محکوم به 6 ماه حبس بابت ترک انفاق شده ام در دیوان اعاده دادرسی داده ام. و قرار قبولی اعاده دادرسی از سوی شعبه دیوان عالی کشور صادر شده است.
شعبه دیوان در دادنامه عنوان کرده : طبق فیش های واریزی از سوج زوج به حساب زوجه از بابت نفقه جرمی حادث نشده و رای صادره از شعبه تجدیدنظر منطبق با موازین قانونی نمی باشدکه در مجموع تقاضا با صدر بند {چ} ماده 474 قانون آیین دادرسی کیفری جهت رسیدگی مجدد به دادگاه هم عرض صادر کننده حکم قطعی ارجاع می گردد.
سوال ؟ در شعبه هم عرض تجدید نظر با توجه به استدلال شعبه دیوان عالی کشور آیا ممکن رای اصراری صادر گردد؟ یا نتیجه حکم برائت می باشد؟
با تشکر و سپاس