مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مالکیت شماره تلفن همراه

سلام من از سال 80یه خطی دارم تازه مطلع شدم که به نام خودم نیست برای اینکه انتقال مالکیت به نام خودم بزنم باید چیکار کنم کسی که به نامشه رو هم نمیشناسم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
از نمایندگی شرکت مربوطه پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا به اداره همراه اول یا ایرانسل مراجعه نمایید تا مشخص بشود که سند به نام چه شخصی است و
سپس باید دادخواست الزام به انتقال سند را مطرح نمایید البته اگر مبایعه نامه داشته باشید یا