مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

سلام اگر جهیزیه زیر 20 میلیون تومان باشد دادخواست باید به شورای حل اختلاف ارائه گردد. آیا قیمت زیر 20میلیون تومان جهیزیه همان قیمت فاکتور ها است؟ یا قیمت روز؟ خواهش می کنم من را راهنماییم کنید. ممنون.

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

نیازی نیست که حتما قیمت واقعی جهازیه و یا حتی قیمت مندرج در فاکتور ها رو به عنوان‌میزان خواسته قید کنید.میتونید مثلا 3 میلیون تومان هم قید کنید تا هزینه دادرسی زیاد محاسبه نشود.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

دادخواست و صلاحیت شورا بر اساس مبلغ دادخواست است نه ارزش کالاها هر قدر کمتر هزینه شما در دادرسی کمتر