مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام بنده 10 سال پیش طلاق گرفتم و چند سال پیش شکایت کردم برای نفقه بچه ها که دو دختر 22 و 24 ساله هستند. یک رای از همان سال از دادگاه خانواده گرفتیم که تعیین شد برای بچه ها ماهی 250 هزارتومان پرداخت شود اما پرداخت نشد حالا اگر من بخواهم پول این چند سال بگیرم از همسر سابقم ایا میتوان نفقه بچه هارو گرفت ؟ یا چون از سن قانونی گذشتند امکانش نیست ؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام از تاریخ صدورحکم تا رمان سن قانونی میتوانید بر مبنای رقم تعیینی دادگاه مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید نفقه گذشته اقارب قابل مطالبه نیست

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

بله درخواست اجرای رای را بدهید. تاخیر تادیه هم قابل مطالبه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر نفقه معوقه قابل مطالبه نیست ولی ...
خود فرزندان باید دادخواست مطالبه نفقه را اقامه نمایند اگر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اولا باید خودشان اقدام کنند ثانیا نفقه گذشته فرزندان قابل مطالبه نیست

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

فرزندان شما نسبت به اون دادنامه که صادر شده میتتونن درخواست صدور اجرائیه بدن واون مبالغ رو بگیرن