مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری ترک انفاق

سلام،بابت نفقه ایام گذشته میتونم شکایت کیفری ترک انفاق مطرح کنم؟
برای نفقه گذشته فرزندم چطور؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر زوج استطاعت مالی دارد و از پرداخت نفقه امتناع نماید و زوجه تمکین نیز نموده باشد میتوان شکایت نمود

نفقه فرزندان نمی‌توان ترک انفاق شکایت نمود فقط می‌توان مطالبه نفقه داشت

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

سلام اگر دادگاه قبلا تعیین کرده نفقه راوحکم دادگاه هم قطعی شده وبعد ایشان ازپرداخت آن سرباز زده بله میتوانید شکایت کیفری کنید وابتدا حسابهای ایشان بلوکه میشه و بعد اقدامات بعدی ...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله ‌
نفقه گذشته زوجه قابل مطالبه است و امکان اقامه شکوائیه کیفری ترک انفاق وجود خواهد داشت

ولی نفقه گذشته فرزندان قابل مطالبه نیست

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اگر تمکین می کنید و شوهر تمکن مالی دارد و نفقه نمی‌دهد بله
برای نفقه گذشته فرزند خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت یا دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
بله می توانید شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
نسبت به ترک انفاق هم امکان‌طرح شکایت کیفری و حقوقی وجود دارد

نسبت به نفقه گذشته فرزند هیچ کدام

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما برای نفقه معوقه خود باید دادخواست مطالبه نفقه دهید برای فرزندتان نیز می‌توانید دادخواست مطالبه نفقه آینده‌اش را دهید نه گذشته

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای نفقه زوجه بله ولی فرزندان خیر

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
نفقه ایام گذشته قابل برای فرزندان قابل مطالبه نیست اما زوجه می تواند نفقه ایام گذشته را بگیرد و برای این کار می تواند هم دعوای حقوقی و هم دعوای کیفری مطرح کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فقط نسبت به نفقه گذشته زوجه میتوان شکایت ترک انفاق مطرح کرد و نفقه گذشته فرزند قابل شکایت نخواهد بود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شرکت کیفری صرفاً به نفقه حال و آینده تعلق می‌گیرد نه به گذشته نفقه فرزندان میتوانید دادخواست مطالبه نفقه آینده را درخواست نمایید به گذشته سرایت نمی‌کند