مشاوره حقوقی رایگان - درخواست نفقه از پدر بعد از ازدواج

سلام وعرض ادب خانمی 35 ساله هستم که 9 سال هست ازدواج کردم، و در طول مدت عمرم کسیکه بهش میگن پدر حتی یه قرون خرج واسه ما نکرده و تمام هزینه های من و برادرم به عهده مادرم‌بوده که معلم بودند با وجود اینکه باهم زندگی میکردیم وایشون زن وفرزندان دیگری هم غیر ازما داشتند.
آیا بنده میتونیم درخواست نفقه از پدر رو از روز اول عمرم تا روز ازدواجم بدم؟؟
و همچنین برادرم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
طبق قانون مطالبه نفقه گذشته شامل فرزندان نمیشود

و چون شما ازدواج کرده اید اصلا نفقه
شما بر‌ عهده پدر نمیباشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر نفقه گذشته فرزند قابل مطالبه نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
به هیچ عنوان چنین امکانی وجود ندارد.
طبق قانون فرزندان نمی توانند نفقه گذشته خود را مطالبه کنند.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر.هر چند ظلم کردند اما اولا هم اکنون در شرایط دریافت نفقه از پدر نیستید.در ثانی نفقه معوقه در مورد زوجه قابل مطالبه است فرزند در شرایط سنی مناسب نفقه جاریه را می تواند مطالبه کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر مطالبه نفقه اولاد معوقه نیست تنها اینده است