مشاوره حقوقی رایگان - ماده 56 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران

با سلام و تشکر از سایت خوب شما ؛
سوال ایا قانون معافیت مالیاتی ماده فوق برای بازنشستگان ایثارگری که در بخش خصوصی بعد از بازنشستگی کار میکنند تسری دارد یا خیر منظور ایا حقوقی که در بخش خصوصی میگیرند معافییت دارد یا خیر
تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ماده 56 قانون جامع خدمات ایثارگری به صورت مطلق عنوان گردیده و به نظر شامل شرکت های خصوصی نیز خواهد بود