مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اجاره بها

سه ماه پیش آپارتمان اجاره کردم ولی حالا به علت تخلف ساختمانی که داشتن آسانسور جمع شده و با توجه به اینکه من طبقه سوم هستم و با توجه به وجود اسانسور هزینه رو قبول کردم. اگه بخواهم اجاره بها کاهش پیدا کنه باید چه کنم. مشاور املاکی که قرارداد رو بسته گفت که اجاره بها رو پرداخت نکنم تا موجر شکایت کنه و چون من خسارت دیدم از نبود آسانسور مجبوره با من کنار بیاد و یا خسارت تخلیه من رو بده. میخاستم ببینم نظر مشاور املاک از لحاظ حقوقی درسته ؟ و اگه اجاره بها رو پرداخت نکنم تا باهم کنار بیایم باعث نمیشه دادگاه حکم تخلیه بده ؟
ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" پرسشگر محترم" سؤال شما تکراریست و به سؤال قبلی شما اخیراً پاسخ مستدل ارائه شده است . با این حال مزید اطلاع شما عرض می نمایم ؛ در آئین نامه اجرائی قانون تملک آپارتمانها ، صرفاً برای ساختمانهای با بیش از 4 طبقه ( یعنی پنجم و بالاتر ) نصب آسانسور الزامی شده است و چونکه در قرارداد اجاره شما ، حق استفاده از آسانسور تصریح نشده لذا حقی برای شما قابل تصور نیست مگر مؤجر بخواهد بر خلاف مندرجات و مفاد اجاره نامه با شما بعنوان مستأجر توافق جدید نموده و به نحوی رضایت شما را کسب نماید. به حرف غیر قانونی برخی از مشاوران املاک اعتمادی نیست . طرفین قرارداد اجاره (مؤجر و مستأجر) مکلف به اجرای مفاد قرارداد اجاره و در سکوت قرارداد اجاره موظف به اجرای قانون اجاره می باشند و لاغیر . اگر اجاره بها را در موعد تعيين شده نپردازید و مهلت تأخیر مجازی که در قرارداد پیش بینی شده منقضی گردد حق فسخ قرارداد برای مؤجر ایجاد می شود .

یک وکیل

مشاور املاک به شما اطلاعات غلط و نادرست داده ، شما مشکلتان حقوقی است و نیار به مشاور دارین دلال املاک چه نقشی به عنوان مشاور دارد ؟ کاش به جای مراجعه به املاکی از ابتدا به یک وکیل مراجعه و با پنجاه هزارتومان ویزیت مشکلتان را حل میکردی

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم