مشاوره حقوقی رایگان - فوت پدر و ارث و میراث یک دختر مجرد در مقابل بقیه افراد خانواده که مزدوج هستند و مادر در قید حیات هست؟

ایا جهیزیه در تقسیم ارث و میراث حساب میشود،با توجه به اینکه بقیه دخترها جهیزیه گرفته اند؟؟؟
ایا وصیت نامه فرد فوت شده اگه محضری نباشد پذیرفته نیست؟؟؟
تقسیم بر اساس وصیت نامه بهتر است یا درخواست انحصار وراثت توسط دولت؟؟؟
با وجود 3 دختر و 2 پسر!؟؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

1جهیزیه در تقسیم ارث حساب نمیشود2وصیت نامه اگر شرایط صحت را داشته باشدپذیرفته است3بستگی به میزان اموال دارد

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

خیر _ وصیت نامه عادی در صورت وجود شرایط قانونی معتبر است _ وصیت نامه صرفا تا ثلث اموال معتبر است و در صورت عدم توافق همه وراث در خصوص پایبندی به وصیت نسبت به مازاد بر ثلث ، بنا به درخواست هر وارث تقسیم در مرجع قضایی انجام می شود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اموال طبق قانون بین وراث تقسیم می شود و اگر وصیتنامه وجود داشته باشد تحت شرایطی باید به آن عمل بشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله . وصیت نامه خودنوشت عادی معتبر خواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهیزیه ارتباطی به تقسیم ارث ندارد وصیت نامه عادی نیز اگر همه وراث آن را تایید نمایدنافذ است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلاتم بله . وصیت نامه خودنوشت عادی معتبر خواهد بود